Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, що трапилася зі мною минулого тижня. Моя крихітка замовила, щоб як мама створила щось особливе з нагоди її ДР. Я, звісно ж, звичайно, почала переглядати ідею у Google і – уявіть!. Провела аж 1.5 години свого життя, блукаючи із блогу у бік черговий кулінарний портал! Перші ідеї були нереально для професіоналів, інші варіанти - зі справжніми дорогими компонентами, треті - із надмірною кількістю відволікаючих елементів. А раптом я мені спало на думку про сей чудовий каталог та просто за п’ять хвилин, і це факт! відкрила - мрійливий варіант! Рецепт був настільки простим, що навіть юна 12-річна помічниця здолала мені допомогти. І що ви думаєте? наш тандем спекли дивовижний солодкий шедевр, який виявився справжнім відкриттям святкового столу. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я вишукала такий неймовірно класний рішення?"
Сайт рецептів uadomodeas
Для досвідчених кухарів, хто щодня захоплюється випічкою, але втомлюється від хаос під час приготуванні!
Moderator: Shirluban